NYT SAMARBEJDE

I den kommende sæson 2023-2024 starter vi et samarbejd med Byens Steinerskole - og vi glæder os!


Vi tilbyder i første omgang instrumentundervisning, solo og på små hold. Der vil samtidigt være mulighed for at tilmelde sig alle vores andre aktiviteter lige fra dans, teater og parkour.


36 uger

Den kommende sæson 2022/2023 får en ekstra undervisningsuge!


Det betyder, at vi går fra de nuværende 35 uger til 36, normalt med 16 lektioner fra sæsonstart i august og frem til jul, og 20 lektioner fra nytår og frem til sommerferien. 


Ratebetalingerne flyttes samtidigt, så de ligger før alle rateperioder: 10/8, 1/10, 1/12, 1/3.


NB. På Vidarskolen fortsætter vi med 30 undervisningsuger.


ONLINE UNDERVISNING

Corona-situationen kastede os ud i nødundervisning, nærmere betegnet onlineundervisning for de flestes vedkommende. Det positive ved dette var, at vi fandt ud af at det i mange tilfælde faktisk fungerede godt med onlineundervisning. Det er meget fleksibelt og mange elever har et andet fokus på undervisningen. Derfor har vi nu valgt at fortsætte tilbuddet for dem, der ønsker det i den nye sæson 2020/2021.


I første omgang tilbyder vi soloundervisning online, som et modul med 10 lektioner á 30 minutter. Der er mulighed for at købe flere moduler. 


Tilbuddet er i første omgang til let øvede og øvede elever. Så er du nybegynder, er dette endnu ikke for dig.

Ny hjemmeside

Den Kreative Skole København har siden starten i september 2016 haft det samme hjemmesidedesign. Vi er derfor meget glade for at kunne byde jer velkomne til denne nye hjemmeside.


Udover at give Den Kreative Skole et friskt, digitalt pust, har vi også arbejdet på at gøre hjemmesiden mere overskuelig og informationerne nemmere at finde.

Vi vil i de kommende måneder lave de sidste justeringer og optimeringer på siden, så hvis I har kommentarer omkring brugervenligheden eller indholdet, så er I velkomne til at skrive til os.


Ta' en tur rundt på siden - vi håber at I kan li' den! 

Nye samarbejder

Holbergskolen

I august 2019 starter vi vores aktiviteter op på Holbergskolen.

Vidar Skolen

Vi har lavet en samarbejdsaftale med Vidar Skolen i Gentofte, og vi overtager fra august 2019 administrationen og driften af deres interne musikskole.